Donderdagavond Schietavond

De schietbanen zijn geopend!

Van 20.00 uur  tot 22:00 uur zijn de banen te gebruiken.
Er zijn 6 banen beschikbaar voor de schutters.

Het bestuur heeft besloten het boeken van een baan op te heffen. We stappen dan weer in het oude patroon, welkom tijdens openingstijd en neem een koffie en kijk of je de baan op kan. Hiermee hopen we dat het verenigingsgevoel weer nieuw leven wordt ingeblazen na de Corona tijd.

Gastschutters en Introducés zijn weer welkom.

Leden Competitie.

Ondanks de Covid problemen loopt de competite gewoon door. Mede door het feit dat we het nieuwe systeem aanhouden, door 12 maanden de competitie te laten doorlopen en de hoogste 5 scores tellen. De minimale deelname is dus 5 beurten.

Hierdoor is het geen probleem om een maand over te moeten slaan door omstandigheden. De huidige competitie loop tot en met September 2022.
Het is nog mogelijk tot Mei in te stappen in een competitie discipline.

Eindejaars Kerst-schietavond.

Kerst schieten anno 2021 is helaas niet mogelijk geweest.
We hopen dat we de oude traditie in december van 2022 weer kunnen oppakken.

Ledenvergadering 2022.

Normaal zal ieder jaar zal een ledenvergadering worden gehouden. Dit is door de Covid toestanden afgelopen 2 jaar niet mogelijk geweest.
Mogelijk zal deze plaatsvinden in 2022. Datum moet worden vastgesteld.

Locatie en datum : nog te bepalen