Onze Faciliteiten

Binnen onze vereniging faciliteren we verschillende zaken. Tenslotte betaald ieder lid zijn of haar contributie aan de vereniging en daar moeten wel wat voor doen. De vereniging probeert zoveel mogelijk te faciliteren om in de basis benodigdheden voor onze schietsport te voorzien.

De schietbanen.

Ons onderkomen huren wij bij Schietcentrum Pannerden. Dit onderkomen levert ons de mogelijkheid om schietbanen te gebruiken en meer. Voordeel is dat de accommodatie niet door de vereniging zelf bijgehouden hoeft te worden en ook niet bezig is met eventuele wetgeving omtrent een accommodatie. Lees meer over ons onderkomen.

Informatie voorziening Wetgeving.

Kennis en kunde is eigenlijk ook een onderdeel, het faciliteren van kennis over alle reglementen die komen kijken bij schietsport en of vuurwapenbezit. Omdat de Wet Wapens en Munitie niet altijd even transparant is (of zeg maar soms ingewikkeld of onduidelijk), kan men advies vragen aan het bestuur. Indien men niet direct een antwoord heeft op de gestelde vraag kunnen we dit altijd via de KNSA laten beantwoorden.
Mocht de gestelde vraag in het algemeen voor meerdere schutters interessant zijn, dan zetten we deze informatie op onze website, zie Infoplaza.

De metamorfose van de banen.

Wapens, munitie en schietkaarten.

Naast onderkomen faciliteert de vereniging ook eventueel wapens om mee te schieten. Voor leden of introductie schutters staan een groot scala aan wapens beschikbaar voor gebruik. In deze verzameling staan zowel pistolen als wel geweren in de kluis. Ook kan men schietkaarten vanuit de vereniging verkrijgen. Lees meer over deze wapens en kaartgebruik.

Schietvereniging St. Hubertus
Ooij-Zevenaar

Locatie: Schietcentrum Pannerden
Hoogeweg 23c
6911 KS Pannerden
iedere donderdag van 20:00-22:00uur