Onderkomen.

Schietvereniging St. Hubertus Zevenaar maakt gebruik van Schietcentrum Pannerden in Pannerden. Deze accomodatie is ondergronds gebouwd en heeft 12 banen van 50 meter en een sportkantine. Doormiddel van transportsysteem kunt u de schietkaarten op gewenste afstanden instellen met een max. van 50 meter.

De sportkantine heeft direct zicht op de banen via glaswand zodat bij het nuttigen van een drankje of hapje je kan zien hoe je collega schutters het doen of om te kijken of er een baan vrij is.

Gebruik van de bar.

Er zijn officieel alcoholische dranken verkrijgbaar aan de bar, echter stellen wij het niet op prijs om deze te nuttigen voor men gaat schieten. Zodra bestuur of baancommandant ziet of merkt dat deze regel met voeten wordt getreden zal de toegang tot de baan worden ontzegd.
Zodra uw schietbeurt klaar is kunt u naar eigen wens deze dranken nuttigen, dat is uw eigen verantwoording. Maar wees verstandig, dat is iets wat je van een schutter mag verwachten.

Modernisering schietcentrum

Momenteel is de eigenaar van het schietcentrum stap voor stap aan het verbouwen en moderniseren. Zo is de verlichting al vernieuwd en zijn de wanden opnieuw bekleed met vezelplaten die de accoustiek in de bunker positief beinvloed. Het zicht op de zandbult achter in de baan heeft plaats gemaakt voor een modern granulaat, wat veel onderhoudsvriendelijke is.

Ook zijn de schietnissen en de vloer vernieuwd en hebben een moderne uitstraling gekregen.

Waar kunt u het schietcentrum vinden?

Schietcentrum Pannerden

Hoogeweg 23c
6911 KS Pannerden

Meer informatie op de website van Schietcentrum Pannerden.

sv St. Hubertus heeft iedere donderdagavond haar verenigingsdag in schietcentrum Pannerden. We hebben 6 tot 8 banen beschikbaar van 20:00-22:00uur.

Sportkantine geopend tot 23:00uur

Schietvereniging St. Hubertus
Ooij-Zevenaar

Locatie: Schietcentrum Pannerden
Hoogeweg 23c
6911 KS Pannerden
iedere donderdag van 20:00-22:00uur