Interne competitie

Competitie is toch een beetje de drive voor de sportschutter. Daarom houden wij bij St. Hubertus ook een interne competitie voor een aantal disiplines.

namelijk:

  1. 50 meter groot kaliber geweer
  2. 50 meter klein kaliber geweer
  3. 25 meter meesterkaart  groot/klein kaliber pistool
  4. 12 meter klein kaliber geweer zonder vizier opgelegd
  5. 12 meter pistool klein/groot kaliber.

Interne competitie.

Het seizoen loopt van November 2022 tot en met September 2023.
Dit reglement bestaat uit twee onderdelen, een algemeen reglement en een discipline gebonden reglement. 

Algemeen reglement.

Per kaart worden er 5 schoten gelost, indien de kaart bestaat uit 1 doel dan worden de 5 schoten op dat doel gelost. Bestaat de kaart uit 5 doelen dan wordt er per doel 1 schot gelost.

Er mogen niet meer dan 5 schoten per kaart worden gelost. Indien er meer dan 5 schoten op de kaart  zijn gelost vervalt het hoogste schot.

Het is niet toegestaan om indien er bij de kaarten met 5 doelen op een doel meerder schoten zijn gelost dit met een ander doel te compenseren. Het hoogste schot vervalt dan alsnog.

 Het seizoen 2023/2024 zal bestaan uit 11 wedstrijden. Ieder eerste donderdag van de maand begint een nieuwe wedstrijd. Kaarten kunt u pakken uit de wedstrijdmap die op de bestuurstafel ligt. Daarin dienen ook weer de verschoten kaarten teruggeplaatst te worden door u zelf.

Kaarten niet voorzien van de door ons gemaakte stickers worden niet geteld hierop wordt op geen enkele manier nog een uitzondering gemaakt.

 Opgeven voor het nieuwe seizoen kan worden gedaan, via onze site of een mail naar de Competitie Commissie edwin.bruining@sv-sthubertus.nl dan wel door de inschrijflijst welke op de bestuurstafel ligt. Schutters van de vorige competitie worden bij geen tegenbericht automatisch weer ingedeeld in de discipline(s) van het vorige seizoen

Het nieuwe seizoen gaat van start op  donderdag 2 november, geef u dus voor die tijd op anders zullen er voor die eerste donderdag nog geen kaarten voor u beschikbaar zijn ivm de te maken stickers.

Wij zien er naar uit je inschrijving te ontvangen en veel succes in de competitie!

– De Competitie Commissie

Schietvereniging St. Hubertus
Ooij-Zevenaar

Locatie: Schietcentrum Pannerden
Hoogeweg 23c
6911 KS Pannerden
iedere donderdag van 20:00-22:00uur