In december 2021, lockdown periode, kwam het idee voor het maken van een klein magazine met schietsport enthousiastelingen  als doelgroep. Puur voor het plezier wordt MiniMAGazine gemaakt en is het de opzet om ieder kwartaal van het jaar te verschijnen. Het magazine is luchtig geschreven, zoadat het lekker weg leest.

In MiniMAGazine belichten we iedere uitgave een bepaald type Munitie in het item Ammo to Discover. Maar ook tref je artikelen aan als Tips & Tricks of reviews van schietsport toebehoren en ook historische verhalen als ontstaan en oprichting van bekende merken.

Het magazine is niet specifiek alleen voor onze vereniging st. Hubertus geschreven, wel halen we soms wat informatie voor of door de vereniging st. Hubertus naar voren. Hiermee hopen we ook niet leden van st. Hubertus te bereiken en mogelijk over te halen om bij ons de schietsport te beoefenen.

Op deze webpagina staan de de uitgaven weergegeven met kleine beschrijving over de inhoud.

Editie Juli 2022.

De derde uitgave van Mini MAGazine.
In deze editie deel III over de correcte manier hoe je een scope goed monteerd en afsteld. In “Ammo to Discover” dit maal de .45 ACP en we hebben een artikel over de geschiedenis van de 1911 Colt. En meer natuurlijk.

Veel leesplezier.

Download het MiniMAGazine Hier!

Klik op de Magazine en download dit exemplaar.

 

MiniMAGazine 01

Uitgave
Januari 2022

MiniMAGazine 02

Uitgave
April 2022

MiniMAGazine 03

Uitgave
Juli 2022

Schietvereniging St. Hubertus
Ooij-Zevenaar

Locatie: Schietcentrum Pannerden
Hoogeweg 23c
6911 KS Pannerden
iedere donderdag van 20:00-22:00uur