Het Hubertus Verenigingsuitje

WesternBoerderij Didam

Na 2,5 jaar van turbulente tijd met Corona kunnen we nu toch ons idee ten uitvoer brengen. Een verenigingsuitje met zoveel mogelijk leden. Dit hadden we eerder al eens in gedachte maar helaas kon dat toen niet.

We hebben bij de Westernboerderij in Didam gekeken, deze heeft een toepasselijk, hoe kan het ook anders als schietvereniging, het thema ” Perslucht schieten met Grillbuffet”. Lekker bijkletsen met elkaar en zelf kennismaken met elkaar, want st. Hubertus heeft in de afgelopen 2 jaar weer een aantal leden erbij gekregen. Nog meer reden om aan te haken.

Wat houdt het thema in hoor ik je vragen, wel als volgt:

Programma:

14:30 Ontvangst met een mok koffie/thee en huisgemaakte muffin.
15:00 Aanvang van het perslucht schieten incl. 56 schoten p.p.
16:30 Afronden van de activiteiten met prijsuitreiking.
De warme broodjes met kruidenboter worden geserveerd.
17:00 Onze koks hebben het grillbuffet gereed met ijs als dessert.
18:30 Mok koffie/thee met bonbon voor de liefhebbers.
19:00 Afsluiting van de gezellige middag.

Perslucht schieten bestaat uit:

• Uitleg en instructie
  • Perslucht schieten
  • Persluchtgeweer HW100 (40 joule) Weihrauch met vizier
  • 56 kogeltjes p.p

De datum moet nog bepaald worden maar we proberen dit medio oktober te organiseren. Ook om mogelijk late vakantiegasten de mogelijkheid te geven ook mee te gaan. Om dit te organiseren willen we natuurlijk zeker weten dat de leden die zich opgeven ook echt komen wat het kost wel geld natuurlijk, zonde als men zich opgeeft en dan komt er iets tussen en meldt men zich af.

De westernboerderij rekent € 76,00 per persoon. We zaten te wikken en wegen hoe we dit zouden invullen. We willen een eigen bijdragen vragen om bovenstaande reden, maar hoe hoog maken we de eigenbijdrage was de vraag.

Onderstaand een enquete om te weten te komen wat jullie er van vinden. Natuurlijk is het een verengingings item, dus wij organiseren het voor jullie als leden, maar horen graag of jullie dan ook meegaan.

Verdere info zal nog volgen op korte termijn.

Laat uw mening weten!

Ga jij mee met verenigingsuitje?

Prijs per persoon is € 78,00, eigenbijdrage nu gesteld op € 35,-